Porin asuntomessualueella perustustyöt vauhdissa

Porissa pidetään asuntomessut kesällä 2018. Porin jazzeista tutulle paikalle, Kirjurinluodon länsipuolelle, syntyy kokonaan uusi asuinalue. Karjarannan asuntomessualueelle rakennetaan kaikkiaan 28 pientaloa. Seitsemän ensimmäisen omakotitalon rakentaminen on jo käynnissä ja näistä kahteen tulee PARMAperustukset.

PARMAperustukset on tuulettuvalla alapohjalla varustettu perustusratkaisu. Järjestelmä on parhaimmillaan heikosti kantavilla maapohjilla, joilla käytetään paaluperustusta. Nyt rakenteilla olevien messutalojen perustustyöt ovat sujuneet suunnitelmien mukaan. Molempien omakotitalojen sokkelit ovat jo valmiina ja alapohjan ontelolaatat asennetaan paikoilleen tänään.

”Päädyimme elementtivaihtoehtoon rakennesuunnittelijan suosituksen ja kustannustehokkaan tarjouksen pohjalta. Työt ovat sujuneet oikein hyvin”, kertoo kolmihenkiselle perheelleen Jukka-taloa rakentava Petri Vestervik.

”Valitsimme perustusratkaisun taloedustajamme suosituksesta. Porilaisen Mepora Oy:n toimitukseen kuuluu Parman elementtien lisäksi myös asennus- ja valutyöt. Toimitukset ovat tulleet hienosti ajallaan ensi viikon talotoimitusta silmällä pitäen”, kehuu vaimonsa kanssa Kastelli-taloa messualueelle rakentava Mauno Lasonen.

Lue lisää PARMAperustuksista täältä.

Asuntomessut Porissa 2018

Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään Porissa. Asuntomessualue on Karjarannan alueella, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta sekä vain sillan ylityksen päässä Kirjurinluodon loistavista vapaa-ajan viettomahdollisuuksista.

Lue lisää Porin asuntomessuista täältä.
           
Lisätietoja:
Jani Hovi, tuotepäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5543
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jukka Ojanen, edustaja Porin alueella, Mepora Oy
puh. 0400 533 569
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.