Bain Capital Private Equity Consoliksen pääomistajaksi

Parman omistavan Consoliksen pääomistaja vaihtuu. Ranskalainen pääomasijoitusyhtiö LBO France on myynyt omistusosuutensa maailmanlaajuisesti toimivalle johtavalle pääomasijoitusyhtiö Bain Capital Private Equitylle.

Omistajavaihdos näkyy panostuksena yhtiön kehittämiseen ja sillä parannetaan entisestään edellytyksiä saavuttaa asetetut tavoitteet.

”Konsernitasoisilla hankkeilla on voimakas painoarvo toimintamme kehittämisessä. Uusi omistaja on jo nyt osoittanut vahvan halunsa kehittää yhtiötä edelleen”, sanoo Parman va. toimitusjohtaja Jarmo Viljanen.

Parma, Rajaville ja Parma rail ovat Consoliksen Suomessa toimivat yhtiöt. Consolis toimii 28 eri maassa, työllistää noin 10 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 1,4 miljardia euroa. Lisätietoa Consoliksesta löydät täältä.

Vuonna 1984 perustettu Bain Capital Private Equity on ollut mukana kehittämässä ja luomassa meneviä yrityksiä perustamisestaan lähtien. Yhtiö on investoinut yli 300 yritykseen laajasti ja se työllistää 220 investointiammattilaista. Lisätietoa Bain Capital Private Equitystä löydät täältä.

Englanninkielinen tiedote omistajavaihdoksesta löytyy täältä.
       
Lisätietoja:
Jarmo Viljanen, va. Toimitusjohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5521
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.