Avoimet työpaikat

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kasvaa betonielementtirakentamisen huippuammattilaiseksi. Parma on Suomen markkinajohtaja ja osa alan suurinta eurooppalaista yhtiötä, Consolis-konsernia.

Parmalaiset hallitsevat elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle. Meitä on noin 600 ammattilaista, ja teemme työtä kädentaitoa vaativista tehtävistä korkeakoulututkinnon edellyttäviin tehtäviin.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä alan opiskelijoiden kanssa ja työn ohessa on mahdollisuus suorittaa rakennusalan ammattitutkinto loppuun. Lisäksi Consolis-konsernin kautta ovet aukeavat myös kansainväliseen työympäristöön ja projekteihin.
 

Onko sinulla rohkeutta olla konkreettinen? Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

 

Haemme kunnossapitopäällikköä

Toimipaikkasi voi sijaita Nummelassa, Forssassa tai Kangasalla.

Vastaat uudessa tehtävässä kokonaisvaltaisesti Parman kunnossapidosta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat mm. ennakkohuoltosuunnitelmien tekeminen ja investointiprojektien hallinta yhteistyössä tehdasorganisaation kanssa. Lisäksi huolehdit vastuualueesi kilpailutuksista, kunnossapito- ja tuotantotietojen ylläpidosta ja kehittämisestä. Osallistut myös työsuojelutoimintaan.

Edellytämme tehtävään sopivaa teknistä koulutustaustaa, useamman vuoden kokemusta kunnossapidon esimiestehtävistä ja määrätietoisen projektinjohtamisen osaamista. Sinulla on valmius matkustaa Suomessa sijaitsevilla tehtaillamme. Arvostamme valmistavan teollisuuden tuntemusta, vahvoja näyttöjä kunnossapitotoiminnon kehittämisestä ja erilaisten kunnossapitojärjestelmien tuntemusta.

Tarjoamme organisaatiomme vahvan tuen tehtävässä menestymiseen. Voit kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme tuella toimialan markkinajohtajan palveluksessa ja saat näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa.

Hakuaika päättyy 13.11.2017

Lisätietoja tehtävästä antavat: Kristiina Vormala puh. 040 837 4019, tavoitettavissa parhaiten torstaisin klo 13-14.

Jos kiinnostui paikasta, klikkaa tästä!

(linkki vie sinut Parma rekrytointiyhteistyökumppanin sivuille)

 

Haemme suunnittelupäällikköä

Nummelan, Vantaan, Kangasalan, Kotkan tai Nurmijärven toimipisteeseen. Myös muut Parman toimipisteet ovat mahdollisia.

Toimit betonielementtien tuotesuunnittelun ohjaajana ja asiantuntijana erilaisissa talonrakentamisen hankkeissa. Ideoit tehokkaita ja tuotantoystävällisiä ratkaisuja. Osallistut erilaisiin kehitys- ja standardisointihankkeisiin kokemuksesi mukaan.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja rakennusalan koulutusta (DI tai INS). Toimintatapasi varmistaa asioiden maaliin viemisen johdonmukaisesti. Vaihtelevassa työssä osaat kommunikoida eri sidosryhmien kanssa ja tukenasi toimivat oman kansainvälisen talon parhaat osaajat.

Tarjoamme organisaatiomme vahvan tuen sekä nykyaikaiset työkalut tehtävässä menestymiseen. Voit kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme tuella toimialan markkinajohtajan palveluksessa ja saat näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.12.2017 mennessä henkilöstöjohtajallemme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käytä viestissäsi otsikkoa ”Suunnittelupäälliköksi Parmalle”.

Lisätietoja tehtävästä antavat: suunnittelupäällikkö Pasi Salmela puh. 020 577 5161 tai suunnittelujohtaja Juha Rämö puh. 020 577 5526.

 

 

Haemme suunnitteluinsinöörejä

tuotesuunnittelijoiksi Kotkan, Kangasalan, Vantaan tai Nurmijärven toimipisteisiin. Myös muut toimipisteemme voivat tulla kyseeseen.

Vastaat toimitusprojektiemme betonielementtien suunnittelusta nykyaikaisilla työvälineillä (Tekla Structures – ohjelmisto). Kokemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin kehityshankkeisiin.

Oletko kiinnostunut tuotannon yhteydessä suoritettavasta suunnittelusta? Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi osaavien kollegoiden parissa organisaatiossa, jossa työsi koetaan tärkeäksi!

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, tarkkaa työskentelytapaa sekä itsenäistä otetta työhön ja halua kehittyä Tekla Structures -osaajaksi. Kokemus elementtisuunnittelusta luetaan eduksesi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, mutta hyvä englannin kielen taito luetaan myös eduksesi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä organisaatiomme ja tuotesuunnittelutiimimme vahvan tuen tehtävässä menestymiseen. Voit kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme tuella toimialan markkinajohtajan palveluksessa ja saat näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.12.2017 mennessä henkilöstöjohtajallemme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käytä viestissäsi otsikkoa ”Suunnitteluinsinööriksi Parmalle”

Lisätietoja tehtävästä antavat: suunnittelupäällikkö Pasi Salmela puh. 020 577 5161 tai suunnittelujohtaja Juha Rämö puh. 020 577 5526.

 

---

 

Jos sinua kiinnostaa jokin muu työtehtävä Parmalla, voit lähettää meille vapaan hakemuksen. Täytä alla oleva lomake, niin olet mukana, kun etsimme uusia osaajia. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja. Henkilötietosi jäävät Parma Oy:n käyttöön.

Henkilötietosi (*)

Sukunimi (*)
Invalid Input

Etunimi (*)
Invalid Input

Syntymäaika (pv.kk.vvvv) (*)
Invalid Input

Syntymäpaikka (*)
Invalid Input

Puhelinnumero (*)
Invalid Input

Sähköpostiosoite (*)
Invalid Input

Katuosoite (*)
Invalid Input

Postinumero (*)
Invalid Input

Postitoimipaikka (*)
Invalid Input

Tehtävä/tehtäväalue, josta ensisijaisesti olet kiinnostunut(*)
Invalid Input

Mikä Parman toimipaikoista soveltuisi sinulle(*)
Invalid Input

Haetko(*)
Invalid Input

Nykyinen tai viimeisin työnantaja
Invalid Input

Tehtävänimike, päätehtävät
Invalid Input

Työsuhteen kesto
Invalid Input

Edellinen työnantaja
Invalid Input

Tehtävänimike, päätehtävät
Invalid Input

Työsuhteen kesto
Invalid Input

Edellinen työnantaja
Invalid Input

Tehtävänimike, päätehtävät
Invalid Input

Työsuhteen kesto
Invalid Input

Milloin olisit valmis aloittamaan
Invalid Input

Mahdolliset suosittelijat
Invalid Input

Tutkinto
Invalid Input

Valmistumisaika
Invalid Input

Koulun tai oppilaitoksen nimi
Invalid Input

Kerro lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, miksi haet Parmalle: (*)
Invalid Input

Lisää liitetiedosto
Invalid Input

Lisää liitetiedosto

Lähetä